Umeå Offroad & Import AB

Jag heter Mathias Nordbrandt och är gedigen offroadentusiast tilllika samlare av ryska militärfordon. Mitt offroadintresse har alltid funnits där men startade på allvar för 6 år sedan efter inköp av en rysk UAZ 469b som fortfarande går i min ägo. Denna bil blev startskottet för ett sammarbete med några polska offroaders till lika leverantörer som hade fina produkter till bra priser så utifrån det växte företaget fram först som en hobby men nu har jag år 2018 gått över på heltid med detta företag och det känns otroligt spännande!
För mig har offroaden verkligen varit givande med alla trevliga människor man kommer i kontakt med och de spännande resor och äventyr man får vara med om. T ex så gjordes en offroadexpedition genom Kola-halvön i Ryssland 2016 där jag och några vänner verkligen fick testa på den otämjda ryska naturen och där fick vi även möjlighet att prova en hel del av den utrustning jag erbjuder och testa dess kvalitet och användbarhet på riktigt.
Jag jobbar löpande med att utöka mitt produktsortiment och ifall någon vara inte håller vad den lovar så byts den ut OMGÅENDE för att ni kunder alltid skall kunna lita på det ni köper av mig!

Jag har startade UMEÅ OFFROAD & IMPORT AB för att kunna bistå kunder med i huvudsak offroad som intresse med kvalitativa produkter för alla tänkbara ändamål till bra priser, med trygghet och personlig service i fokus!

Kontakt

Mathias Nordbrandt
Rödåsel 50
922 67 Tavelsjö
070-607 53 50
umea.offroad@gmail.com
www.umeaoffroad.se